Bogato aranžirana tezga Svetlane Stojanović na Pijaci „Moj salaš“ puna je raznovrsnih organski proizvedenog, svežeg ali i prerađenog povrća i voća, po tradicionalnim receptima. Organska proizvodnja na njivi i u plastenicima omogućuje njenoj porodici duži period plasmana povrća i prerađevina. Proizvodnja ove porodice odlikuje se kvalitetnom proizvodnjom paradajza, paprike, krastavaca ali i kupusnjača, pre svega kelerabe i kineskog kupusa, kao i pasulja. Na organski način proizveden beli i žuti kukuruz prerađen u brašno po tradicionalnoj tehnologiji, dopunjuje lepezu organskih proizvoda. Danas Stojanovići, na ovaj način proizvode i organsko seme pasulja a svoje imanje nastoje da razviju i pretvore u eko-farmu sa živinarstvom, da bi imali zaokružen ciklus proizvodnje. Energična Svetlana Stojanović stalno uči novine u proizvodnji, iako ima mnogo obaveza i kao supriga i majka troje dece. Ističe se kao preduzetnica i lider u porodici, žena koja voli i razume ekološke principe organske poljoprivrede i zahteve potrošača. Pravo je zadovoljstvo razgovarati s njom, prema njenim instrukcijama birati a zatim i kupiti proizvode sa ovog imanja.